Ismerd meg az Egérút klienst!

Kezdőképernyő

Az Egérút program indítását követően a kezdőképernyő jelenik meg. Itt választhat a felhasználó, hogy milyen módon kívánja megadni célpontját. Három lehetőség áll rendelkezésére:

Kedvencek - címlistából választás
Térkép - térképen történő kijelölés
Pontos cím - pontos cím megadása

Kedvencek

A Kedvencek menüpontban gyorsan és egyszerűen választhatsz a mentett címek listájából. Javasoljuk, hogy a gyakran használt címeit mindig mentsd el, így pár másodperc alatt elindíthatod a tervezést. Programunk mindig figyelembe veszi az aktuális forgalmat, így az ismert címeid esetében is érdemes folyamatosan használni a navigációt. Cím mentése a bal felső sarokban található Plusz gombbal lehetséges.

Térkép

Térkép menüpontban lehetőség van az úticél lebökéssel való megadására. Keresse ki az elérni kívánt célpontját, majd jelölje ki. Ezt követően a megszokott módon történik a navigáció.

Cím megadása

A cím megadás megkönnyítésére intuitív keresés áll rendelkezésre. Ez lehetővé, teszi, hogy ne kelljen végigírni a pontos címet, már pár betű beírásával a legvalószínűbb találatokat kapod meg.

Navigáció

A navigáció során a képernyő érintésével lehetőség van nagyításra és kicsinyítésre, valamint a térkép léptetésére. A visszamozgatás a megjelenő nyíl segítségével lehetséges.

Close

Jelentkezés iOS béta teszternek

Az Ön neve*:
Az Ön e-mail címe*:
 
Close

Jelentkezés Windows Phone 7 béta teszternek

Az Ön neve*:
Az Ön e-mail címe*: