EgérÚt Antares Térkép

Az Egérút minden elemében dinamikus navigáció

Kerüld el a dugókat rendszerünkkel! Használd ki a mobilkommunikáció előnyeit,
és navigálj mindig a forgalommal számolva!

Gyorsabb célbaérkezés:

Az Egérút okostelefonokon futó intelligens navigációs rendszer, melynek célja, hogy használói a lehető leggyorsabban elérjék úticéljukat.

Az Egérút egyik jelentős előnye, hogy a programot letöltve nincs szükség külön navigációs eszköz vásárlására, hanem a mobiltelefon kap egy újabb funkciót.

Az Egérút különlegessége, hogy a háttérben zajló folyamatok teljesen mások, mint egy hagyományos navigáció esetében. Az útvonaltervezés nem a telefonon, hanem egy központi szerveren történik, mivel a központ – az elérhető navigációk között egyedülálló felbontásban - információkkal rendelkezik a város pillanatnyi forgalmi helyzetéről, ezért képes olyan útvonaljavaslatokat adni, melyek figyelembe veszik az aktuális forgalmi adatokat.


Mit jelent a dugóelkerülés?

Az Egérút képes arra, hogy az útvonaltervezések során figyelembe vegye az egyes útszakaszok forgalmi terheltségét és törekszik a bedugult útvonalak elkerülésére.
Ha lehetőség van olyan útvonalak választására, amelyek az adott időszakban jól járhatóak, akkor az Egérút a megszokott útvonalakkal szemben a gyorsabb utat javasolja az autósok számára. Ezek az alternatív útvonalak idő- és üzemanyag megtakarítást jelentenek, ráadásul az autósokat is kevesebb stressz éri, mivel nem beállt útszakaszokon vesztegelnek.

A rendszer jelenleg az egész ország területén képes jó minőségben elkerülni a kialakult dugókat, amivel az Egérút jelenleg egyedülálló a mobilnavigációk között.


 

Nekünk minden perc érték

Tapasztalataink alapján az Egérút a fejből navigálók vagy hagyományos navigációs rendszert használókkal szemben gyorsabb célbaérkezést, percekben mérhető megtakarítást eredményez.

Close

Jelentkezés iOS béta teszternek

Az Ön neve*:
Az Ön e-mail címe*:
 
Close

Jelentkezés Windows Phone 7 béta teszternek

Az Ön neve*:
Az Ön e-mail címe*: