Csapatunk 2007-ben kezdte fejlesztését azzal a céllal, hogy létrehoz egy bárki számára ingyen elérhető dinamikus navigációs programot mobiltelefonra. Akkoriban a készülékek oldaláról még igen korlátozott lehetőségek voltak, így a széleskörű elterjedés érdekében a JAVA programnyelv irányába haladtunk.

2009. március 1-jén jöttünk ki az első Egérút klienssel, mely a kezdeti nehézségek ellenére beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Ekkor még csak Budapestre készítettük el térképünket, ami teszt célokat szolgált.

Egy éven keresztül gyűjtöttük a tapasztalatokat, és folytattuk a rendszer tesztelését, igények felmérését. Több mint 2500 felhasználó vett részt a tesztben, aminek tapasztalatai alapján nekiláttunk a termék fejlesztésének.

2010-ben együttműködést kötöttünk a GeoX Kft-vel közös termékfejlesztésre. Az általuk készített Magyarország térkép tartalmazza jelenleg a leghosszabb úthálózatot az országról, csaknem 230 000 km-t.

2011-ben rengeteg szerveroldali fejlesztést követően megkezdtük a kliensek (Android, iPhone, Java, Windows Mobile) megalkotását.

Az országos szolgáltatást 2011. június 30-án indítottuk el, elsőként androidos telefonokra.

Csapatunk folyamatosan bővül. Főleg innovatív fiatalokból és szeniorokból áll. A megvalósítás helyszíne Balatonfüred és Budapest. Célunk egy olyan navigációs technológia elterjesztése, mely képes Magyarországon jelentős tényezővé válni, kiemelkedő szolgáltatásával és széles felhasználói körrel.

A rendszer megalkotásához a GeoX Kft. pályázatot nyert.

AntaresNav Kft.

Az Egérút alapítója, a fejlesztés elindítója. Célunk egy olyan dinamikus navigációs rendszer megalkotása volt, amely a jelenlegi autós közlekedés hatékonyságán jelentős mértékben javít.

 

Close

Jelentkezés iOS béta teszternek

Az Ön neve*:
Az Ön e-mail címe*:
 
Close

Jelentkezés Windows Phone 7 béta teszternek

Az Ön neve*:
Az Ön e-mail címe*: